Såld

Stockholm

Tjustgatan 2, 2 tr

Slutpris: 2 410 000 kr

Tjustgatan 2, 2 tr

Välplanerad och charmig 30-tals etta med toppläge på Söder - Vindsterrass i föreningen!

Med toppläge på Södermalm finner du denna välplanerade och charmiga 30-tals etta. En bostad som erbjuder väldisponerade ytor och genomgående fin färgsättning med ljusa väggar och golv. Välkomnande hall med plats för avhängning. Vidare möts man av ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för önskad interiör, dessutom en praktisk sovalkov. Därefter nås det fina köket med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor och ett fint ljusinsläpp från fönstret. Till sist ett helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett, tvättställ, spegelskåp samt handduksvärmare.

Som medlem i Brf Ritbesticket är det lätt att trivas. På vinden finns en gemensam terrass med utsikt över omgivningen, en i varje port. Terrassen har stolar och bord. I källaren finns lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har en trevlig festlokal med övernattningsmöjlighet.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Kommunikationerna är mycket goda med 3 min promenad till Medborgarplatsen tunnelbana 5 min promenad till Södra Stations pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjustgatan 2, 2 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad