Såld

Stockholm

Tjärhovsgatan 6, 4 tr

Slutpris: 10 500 000 kr

Tjärhovsgatan 6, 4 tr

Ljus och representativ våning högt upp i huset med milsvid utsikt och härlig balkong i söder!

Vacker genomgående 30-tals våning belägen i ett hus ritat av arkitekt Erik Lallerstedt med balkong i söderläge och milsvid utsikt samt bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, djupa fönsternischer i sten, öppen spis samt pelarkolumner. Vardagsrummet vetter mot Björns trädgård och de stora fönsterpartierna ger ett underbart ljusinsläpp och en magiskt utsikt bort mot Götgatsbacken och Mosebacke. I det stora och exklusiva köket har man gott om platsbyggd förvaring med tidstypiska detaljer och dessutom utmärkt maskinell utrustning. Till bords sitter man utan problem 8-10 personer. Vidare är köket i direkt anslutning till den härliga balkongen som ligger i ett skönt söderläge. Master bedroom har gott om plats för dubbelsäng och är i anslutning till en passage med generös förvaring i platsbyggda garderober. Vidare hittar man två mindre sovrum utmärkta som barnrum med plats för säng, pysselhörna och gott om lekyta. Alternativt kan rummen med fördel användas som arbetsrum. Våningen är mycket tyst trots sitt centrala läge och har genomgående högt i tak och stora fönsterpartier i två vädersträck vilket ger rejält med ljus i bostaden och är optimal för den som söker en lugn bostad med högt öppet läge utan insyn. Samtliga fönster har dubbelglas som installerades 2014. Till bostaden hör både ett rymligt vindsförråd och ett källarförråd. Äkta förening som är skuldfri och äger marken.

Här bor du på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och Södermalms saluhall med bara ett par minuters promenad över torget. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Utmärkta kommunikationer med Medborgarplatsens tunnelbanestation precis runt hörnet.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjärhovsgatan 6, 4 tr, Såld i , Stockholm Planlösning från Tjärhovsgatan 6, 4 tr, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad