Såld

Stockholm

Tjärhovsgatan 22, 2 tr

Slutpris: 2 330 000 kr

Tjärhovsgatan 22, 2 tr

Ytterst välplanerad 1:a med toppläge på Södermalm!

Ljus och ytterst välplanerad 1:a på med absolut toppläge på Södermalm. Bostaden har en generös takhöjd, vackert trägolv samt ett stort elegant fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. I allrummet får du plats med säng och matplats eller annan önskvärd inredning. Välkomnande, generös tilltagen hall med bra förvaring. Stilrent och välutrustat kök med gott om förvaring. Lägenheten är belägen i ett trivsamt område med närhet till grönska och stadspuls runt hörnet. Föreningen har en idyllisk innergård med gemensamma utemöbler, grillar och cykelställ. För extern förvaring finns ett källarförråd.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm, flera gym och flertalet restauranger. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Kommunikationerna är mycket goda med 2 min promenad till Medborgarplatsen tunnelbana och 10 min promenad till Södra Stations pendeltåg

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjärhovsgatan 22, 2 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad