Såld

Hallstahammar, Hallstahammar

Tjädervägen 1

Slutpris: 3 450 000 kr

Tjädervägen 1

Nybyggt enplanshus i ett växande område!

Välkommen till Tjädervägen 1 och denna nybyggda familjevilla om hela 151 kvm med en arkitekt ritad och välplanerad planlösning!

Huset är byggt med kvalité och fina materialval såsom stenskiva i kök och köksö, ryggåstak med generös takhöjd, helkaklade badrum, trallad altan i söderläge och genomgående parkettgolv. Uppfart med carport och baksidan ligger i söderläge med trallad altan.

När det kommer till bekvämligheter är huset uppvärmt genom fjärrvärme, har ventilation via FTX-system och fiber är indraget till huset för snabbt internet och kommunikation. Detta gör det till ett modernt och energieffektivt hem som är redo att flytta in i och trivas i under lång tid framöver.

Du möts av en ljus och öppen hall med högt i tak, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp via fönsterpartier, tvättstuga med groventré, total fyra sovrum varav ett med en egen klädkammare, två badrum varav ett med högt i tak och sista men inte minst utgång till en trevlig altan på baksidan i soligt söderläge.

Läget är perfekt beläget i ett lugnt och familjevänligt område. Här finns närhet till lekpark, skolor och förskolor, grönområden samt ett stort utbud av mataffärer. Om ni behöver komma in till Västerås stad ligger den bara en kort bilfärd bort och ni har goda kommunikationer genom buss 511 som tar er direkt till Västerås city.

Säljes förbesiktigad med dolda fel försäkring!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad