Såld

Luthagen, Uppsala

Tiundagatan 63

Slutpris: 3 500 000 kr

Tiundagatan 63

Välplanerad 4:a med uthyrningsdel, öppen spis och balkong i soligt fritt läge med vacker utsikt!

Mycket välplanerad 4:a med uthyrningsdel belägen i barnvänliga Stabby. Naturnära boende invid Stabbyskogen. Balkong i sydväst med fri utsikt, samt fungerande öppen spis. Ljust läge på andra våningen i välskött fastighet.

Planlösningen är fördelad på hall med bra förvaringsmöjligheter, kök med rymlig matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck och fungerande öppen spis samt utgång till balkong, 3 sovrum varav ett i uthyrningsdelen, stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Uthyrningsdel med stort rum och kokskåp samt badrum med WC, handfat och "stockholmsdusch".

Mycket vackert, rofyllt läge invid Stabbyskogen samt närhet till livsmedelsbutiker och övrig service. I området finns även bra dagis och skola inom några få minuters gångväg. Från lägenheten har du ljuvlig utsikt mot vida fält och skog i fjärran. En lägenhet för dig som vill bo centralt men ändå kunna få njuta av "lugnet på landet".

Välkommen på visning!

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tiundagatan 63, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad