Såld

Luthagen, Uppsala

Tiundagatan 41

Slutpris: 2 200 000 kr

Tiundagatan 41

VÄLPLANERAD OCH RYMLIG TVÅA I LUTHAGEN MED HISS.

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet med utmärkt planlösning och i en lågt belånad bostadsrättsförening. Den här bostaden har genomgående äldre ytskikt och är ett perfekt renoveringsobjekt för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden! Med ett bra läge i huset på våning 4 av 8, i välrenoverad byggnad med hiss från markplan. Inglasad balkong med ett soligt och fritt läge och med fin utsikt över Luthagens/Rickombergas villakvarter samt Stabbyskogen. Lägenheten har bra sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier.

Planlösningen ger er en rymlig möblerbar entre/hall med klädkammare, kök med matplats och diskmaskin, badrum/WC med kakel och klinker, vardagsrum med utgång till balkongen och ett sovrum som även det har utgång till balkongen.

Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till absoluta stadskärnan och nära till affärer, restauranger, cafeér, gym och service. Naturen finner du runt knuten med elljusspår i Stabbyskogen och längs gärdet.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och billiga p-platser (ledig plats finns 2024-02-08) och kallgarage som fås via kösystem. Gårdsmiljö med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tiundagatan 41, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad