Såld

Södermalm - Mariaberget, Stockholm

Timmermansgatan 9

Slutpris: 5 500 000 kr

Timmermansgatan 9

Fantastiskt fin hörntvåa högst upp i fastigheten med charmiga originaldetaljer anno 1862!

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina hörntvåa högst upp i fastigheten med charmiga originaldetaljer anno 1862! Här har du en bra planerad lägenhet ljusinsläpp från två väderstreck med fönster både mot Tavastgatan och Timmermansgatan. Bostaden erbjuder flertalet välbevarade detaljer såsom vackert plankgolv, speglade dörrar och djupa fönsternischer. Lägenheten har ett stilrent kök med möjlighet för öppning (Där dörren varit tidigare) mot vardagsrummet som med sin rymd och hörnläge blir bostadens sociala mittpunkt och naturliga samlingsplats. Sovrummet är väl tilltaget och inrymmer en dubbelsäng och förvaring. Fint renoverat badrum.

Här bor du i idylliska kvarter på Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstens belagda gator och närheten till ett rikt utbud av caféer, restauranger och aktiviteter. Du är dessutom endast ett stenkast ifrån Skinnarviksberget. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer alldeles i närheten med bussar och Södra Stations pendeltåg. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, T-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med T-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad