Såld

Södermalm, Stockholm

Timmermansgatan 39, 3 tr

Slutpris: 10 250 000 kr

Timmermansgatan 39, 3 tr

Ljus och elegant hörnlägenhet i sekelskiftesfastighet anno 1906 med toppläge på Södermalm!

Smakfullt renoverad fyra - möjlig femma i ett lugnt och trevlig läge nära Mariatorget. Bostaden har tidstypiska detaljer såsom takhöjd om 3,18 M, takrosetter, speglade dörrar och vacker fiskbensmönstrad ekparkett samt exklusiva materialval. Bostaden är belägen högt upp i huset med stora eleganta fönsterpartier i tre väderstreck, braskamin och ett exklusivt kök. Tre rofyllda sovrum med sobra väggar och vackra trägolv. Två helkaklade badrum med dusch och tvättmaskin samt separat Gäst-WC. Här bor du med genomgående hög standard och påkostade exklusiva materialval. Låg avgift i stabil och äkta förening med god ekonomi som äger marken. Sekelskiftesfastighet anno 1906 med hiss och trevlig, grön innergård.

Här bor du i hjärtat av Södermalm, ett stenkast från populära Swedenborgsgatan och Mariatorget vars närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Med promenadavstånd till det idylliska Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstensbelagda gator.Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer bussar och och Södra Stations pendeltåg precis utanför porten. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, t-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med t-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Varmt Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad