Såld

Södermalm, Stockholm

Timmermansgatan 37, 2 tr

Slutpris: 3 950 000 kr

Timmermansgatan 37, 2 tr

Nyrenoverad mini-tvåa med ljuvliga materialval och blickfång på lugn adress i hjärtat av söder!

Ljuvlig, inflyttningsklar mini-tvåa på lugn adress i hjärtat av Södermalm - Välkomna upp och genast förälska er i denna omsorgsfullt renoverade 32-kvadratare som tack vare sin noga genomtänkta disponering upplevs som ännu större. Här är den nyrenoverade känslan direkt påtaglig med material och färgval som är väl samstämda och skapar genomgående trivsamma och lättmöblerade rum. Det stilfulla och fullt utrustade köket i öppen planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet gör det enkelt att vara många och här inryms såväl en generös soffgrupp som matbord med flertalet hungriga gäster runtom. Det rogivande sovrummet har ett stort fönster som bjuder in till fint ljusinsläpp och här finns plats för 140-säng. Bostadens badrum är stilfullt renoverat med dusch bakom glasvägg, och utanför nås den välkomnande hallen med gott om plats för avhängning samt förvaring i den platsbyggda garderoben. För dig som önskar extra förvaring finns en rymlig garderobsvägg i vardagsrummet och dessutom nyttjanderätt till ett externt källarförråd i föreningen. Från bostaden tar man sig enkelt ut till den trivsamma och lugna innergården som enkelt byts ut mot puls, kultur och trendiga caféer endast någon minuts promenad bort. Tillåt er njuta av en fulländad bostad där det bara är att flytta in och trivas direkt. Välkomna hem!

Brf Stören 15 är en äkta bostadsrättsförening som består av 50 bostadsrättslägenheter på adressen Timmermansgatan 37. I föreningen finns även 2 hyreslägenheter om 76 m² (som kan ses som en dold tillgång) och 305 m² hyreslokaler. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till tvättstuga med torktumlare och torkskåp, trevlig innergård, förråd och barnvagnsrum. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.storen15.se/

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd! Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Promenadavstånd till Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett gediget utbud av butiker samt närhet till grönska så som Tantolunden med koloniområden, promenadstråk och badmöjligheter och Zinkensdamms idrottsplats. Kommunikationsmöjligheterna kunde inte vara bättre med Södra Stations pendeltågsstation och bl.a. 4:ans och 55:ans busshållsplats inom 2 minuters gångavstånd samt Mariatorgets tunnelbana 5 min bort.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timmermansgatan 37, 2 tr, Såld i Södermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad