Till salu

Centrum, Västerås

Timmermansgatan 3

Nästa visning
calendar icon måndag 1 juli 18:30 - 19:00
  • price tag icon 4 705 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 295 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 96 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 705 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2008
Timmermansgatan 3

Exklusiv Lägenhet i Hjärtat av Centrala Västerås!

Denna magnifika våning är belägen mitt i hjärtat av centrala Västerås och erbjuder enastående bekvämlighet med närhet till centralstationen, citybutiker och ett rikt utbud av restauranger. Byggt år 2008 av den erkända arkitekten Samir Taha, står huset som ett exemplar av överlägsen kvalitet och lyx.

Välkomnas av behaglig golvvärme som sträcker sig genom hela lägenheten, med klinkers i de vattenutsatta områdena och ekparkett i vardagsrummet, köket och sovrummen.
Fönster och dörrar är av högkvalitativ ljudisolering.

Denna exklusiva våning bjuder även på en festvåning och övernattningsmöjlighet, komplett med egen vinkyl. Dessutom finns en avkopplande relaxavdelning med dusch och bastu.
Med fönster åt både norr och söder samt en inglasad balkong i söderläge, kan du njuta av solen och utsikten i all sin prakt.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär, med en mysig braskamin som ger extra värme och stämning. Lägenheten rymmer två sovrum, varav ett med en rymlig walk-in-closet. Badrummet, som nås genom ett klädvårdsrum med skjutdörrar, är utrustat med exklusiva detaljer såsom badkar, dusch och en massiv ek-bänkkommod.

Förvaringsmöjligheter finns gott om, med en prydlig och generös förrådsavdelning i källarplanet, komplett med plåtdörrar till varje förråd.

Upplev det bästa av staden med denna lyxiga bostad – en plats där komfort och stil möts på högsta nivå.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 1 juli, 18:30 - 19:00
Anmäl mig
Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Timmermansgatan 3, Till salu i Centrum, Västerås

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad