Såld

Svartbäcken, Uppsala

Timmermansgatan 10C

Slutpris: 5 950 000 kr

Timmermansgatan 10C

Välplanerat radhus med två balkonger samt uteplats. Beläget på lugn återvändsgata!

Välkommen till Timmermansgatan 10 C och detta mycket välplanerade radhus i lugna och barnvänliga Svartbäcken. Ett fantastiskt tillfälle för dig som söker ett stort centralt boende med pendlarläge! Här bor ni bekvämt med lättskött och trevlig uteplats, isolerat förråd på tomten samt carport och parkeringsplats på uppfarten till huset. Tomten omges av staket med grind och med enbart ett stenkast till samfällighetens gemensamma lekplats. För mer information om renoveringar klicka på fliken dokument längre ner på sidan.

Planlösningen ger er: Välkomnande entré med förvaring. Allrum med utgång till trevlig uteplats. På uteplatsen finns rymligt isolerat förråd samt grind ut till samfälligheten. Duschrum med bastu samt gäst-Wc. En trappa upp finns stort lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Trevligt och fullt utrustat kök med matplats. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, förvaring och utgång till stor balkong, ca 11 kvm i västerläge med eftermiddags/kvällssol. På övre plan finner ni tre rymliga sovrum med förvaring. Sällskapsrum som även kan nyttjas som sovrum samt badrum med badkar.

Timmermansgatan 10 C ligger i Främre delen av Svartbäcken med cykel- och gångvägar från bostaden till City och Resecentrum. Här bor man lugnt, men ändå citynära med närhet till fina park- och strövområden. För de små barnen finns en fin lekplats i samfälligheten, endast ett stenkast från bostaden. En kort promenad längs den vackra lindallén finns nyrenoverade Stiernhielmsparken med lekplats samt pulkabacke även närhet till motionsslingor till Gamla Uppsala Högar. I Svartbäcken hittar man även Fyrishov med simbassänger, äventyrsbad, gym, bowling mm. I området finns även flera förskolor, grundskola, vårdcentral med apotek, livsmedelsbutik, restauranger mm.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timmermansgatan 10C, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Timmermansgatan 10C, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Timmermansgatan 10C, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad