Såld

Årsta, Uppsala

Timjansgatan 159

Slutpris: 4 350 000 kr

Timjansgatan 159

Välkommen till detta rymliga kedjehus i populära Årsta. Ypperligt beläget på återvändsgata med fritt och soligt läge mot Årstas största grönområde. Här finner ni en lugn och skyddad gårdsmiljö med altan i soligt västerläge. Huset har bland annat mycket fina sällskapsytor, rejäla sovrum och bra förrådsutrymmen. Möjlighet att dela av flera rum och på så sätt få flera sovrum om så behövs. Baksidan av fastigheten vetter mot både lekplats och Årstaparken som är Årstas största grönområde med både fotbollsplaner, pulkabacke mm. Läget är skyddat, men ändå perfekt för barnfamiljen.

Huset är i behov av omfattande renovering så renoveringsbehov föreligger.

Planlösningen på entréplanet ger er välkomnande hall med klädkammare, stort kök med tillhörande matplats, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som man kan dela av och få ett extra sovrum, badrum med dusch, tre bra sovrum med gott om förvaring.
I källaren har ni rejäl gillestuga, sovrum, bastu, tvättstuga och flera ordentliga förrådsutrymmen samt ett snickarrum.

Fastigheten har tillgång till garage i länga.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med nära till lekplats, skolor, dagis, Årsta centrum samt Gränby Centrum. Nära till goda busskommunikationer och för den bilburne pendlaren nås E4:an snabbt.

TILLTRÄDE: Tillträde går att fås relativt omgående eller enligt ö.k.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timjansgatan 159, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Timjansgatan 159, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad