Såld

Årsta, Uppsala

Timjansgatan 107

Slutpris: 6 000 000 kr

Timjansgatan 107

Kedjehus mot Årstaparken

Välkommen till detta trevliga och rymliga hus i populära Årsta. Läget är oslagbart med baksidan ut mot Årstaparken. Huset är rymligt med 109 kvm i entréplan och 109 kvm i källarplan. Här finner du en lugn och skyddad gårdsmiljö med generös altan under tak. Huset har bland annat mycket fina sällskapsytor, rejäla sovrum och bra förrådsutrymmen.

Planlösningen på entréplanet ger er välkomnande hall med klädkammare, trivsamt och stort kök med tillhörande matplats, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, badrum med badkar, tre bra sovrum. I källaren har du rejäl gillestuga, sovrum/allrum, hobbyrum, tvättstuga med dusch samt bastu och ett rejält förrådsutrymme/verkstad.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med nära till lekplats, skolor, förskolor samt Gränby Centrum. Nära till goda busskommunikationer och för den bilburne pendlaren nås E4:an snabbt.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timjansgatan 107, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Timjansgatan 107, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad