Såld

Kummelnäs, Nacka

Tessinvägen 20

Slutpris: 5 825 000 kr

Tessinvägen 20

Bygg nytt mellan tallarna, på stor härlig tomt!

- Kommunalt VA indraget och betalt
- Fiber finns och är betalt
- Naturnära läge
- Generös byggrätt
- All tänkbar service och kommunikationer på rimligt avstånd

Bygg nytt i fantastisk miljö, med vatten och skog som närmaste granne! Härlig tomt som är nästintill plan, med många vackra tallar och blåbärsris.

Kommunalt VA och fiber finns och är betalt!

Här kan ni bygga en stor och representativ villa med tillhörande garage.

Det finns ett mindre hus med tillhörande bastuhus, som idag är bebott. Kan fungera som tillfällig bostad under byggtiden.

Detaljplaner ligger under dokument och finns även tillgängligt på Nacka Kommuns hemsida. För detaljfrågor kring bygglov, vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice.

Drömmen om att bygga nytt kan bli sann! Tänk att bygga drömhuset och vara först med att kliva in genom dörren. Det luktar kanske fortfarande nymålat? Det finns inga repor i golvet och det är ingen som använt vitvarorna. Planlösningen är anpassad för att passa just din familj och era unika behov. Allt är rent och nytt, rummen står där och väntar på att du ska färgsätta med din personlighet och stil.

Den generösa tomtytan ger dig möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Här kan du förverkliga din vision och skapa ett hem som speglar din personlighet och livsstil. Bygg ett modernt arkitektoniskt mästerverk eller ett charmigt traditionellt hus – valet är ditt.

Soligt och fint läge med vacker natur runtomkring. Ett bra läge på en lugn och mysig gata. Perfekt läge på en härlig gata för de som vill ha det lugnt och skönt men ändå nära till stan.

Gångavstånd till både skola och förskola. Gångavstånd till Skepparholmen och Yasuragi Spa. Båda ställena erbjuder fantastisk mat och spa. Många från området samlas på båda ställena för trevligtga tillställningar. Gångavstånd till Orminge med bra butiker, konditori och Systembolag.
Gott om fritidsaktiviteter för barnen. Utmärkta kommunikationer till stan. Hasseluddens brygga är bara 2,4 km bort och där går båten in till stan.

Att investera i denna tomt är inte bara att investera i ett stycke mark. Det är att investera i din framtid och skapa ett hem där minnen skapas och familjen trivs. Med stigande fastighetsvärden i området är detta en möjlighet som inte bör missas. Möjligheten att äga en tomt som denna är unik! Ta steget mot ditt drömhem i Kummelnäs idag!

Välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad