Såld

Centralt, Huddinge

Terapivägen 10D, 4tr

Slutpris: 1 300 000 kr

Terapivägen 10D, 4tr

Charmig- och välplanerad fyra med fri sikt!

** ACCEPTERAT PRIS - 1 300 000 kr **

Välkommen till Terapivägen 10D, 4tr – din framtida oas av komfort och bekvämlighet! Denna magnifika bostad erbjuder dig inte bara en plats att bo, utan ett livsstilsspel som är svårt att motstå.

Vid ingången möts du av ett rymligt vardagsrum som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Här finns gott om plats för en generös soffa, tv, och ett mysigt soffbord, allt badat i naturligt ljus som strömmar in genom fönstret och skapar en varm atmosfär. Med tre väl tilltagna sovrum har du gott om utrymme för både avkoppling och produktivitet. Här ryms en bekväm dubbelsäng, arbetsyta och generösa garderobsutrymmen för all din förvaring. Badrummet är en renoverad dröm med klinkergolv och kakelplattor, elegant svart och vitt som skapar en tidlös känsla av lyx och stil. Här finner du även en praktisk tvättmaskin för din bekvämlighet, en rymlig dusch och en modern wc.

Köket är inte bara välutrustat med moderna apparater såsom diskmaskin och micro/ugn, utan också en plats för samvaro och gemenskap med ett matbord som rymmer upp till 4-6 personer. Från köket leder dörrarna ut till den inbjudande inglasade balkongen där du kan njuta av soliga dagar och en fri utsikt mot den vackra innergården.

Och läget? Helt enastående! Bara ett stenkast från pendeltåget som tar dig in till Stockholm city på endast 19 minuter. Nära till allt du behöver - från Södertörns högskola till butiker som Ica Maxi och Willys, Karolinska Institutet, skolor såsom Annerstaskolan och restauranger. Denna välplanerade fyra är i fantastiskt skick och sällan till salu!

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Terapivägen 10D, 4tr, Såld i Centralt, Huddinge
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad