Såld

Storvreta, Uppsala

Tegvägen 3

Slutpris: 4 425 000 kr

Tegvägen 3

Välkommen till Tegvägen 3! Här kan du njuta av långa soltimmar på den härliga uteplatsen, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Tegvägen är en lugn återvändsgata vilket ger detta hem både trygghet och delvis avskildhet.

Planlösningens entréplan fördelar sig på utbyggd hall, badrum, två sovrum, kök med matplats och med skjutdörr in till vardagsrummet med sin kakelugn. Övervåningen öppnas upp med en övre hall och härifrån nås tre sovrum, klädkammare samt ett badrum.

För de små i familjen finns det gott om utrymme att leka och utforska dels på den egna tomten men även i den lilla skogsdungen vid gatans slut samt vid Storvretas populära lekplats - Rörparken / Piratparken.
Från bostaden har du även närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter – perfekt för den aktiva familjen.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad