Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 5 B

Slutpris: 2 590 000 kr

Tegnérgatan 5 B

Generös 2:a i mycket fint skick, belägen i 40-talsfastighet med ett utmärkt läge intill centrum

//Öppen spis//Vån 4 av 4//Utsikt mot domkyrkan//

Välkommen till en mycket ljus och rymlig genomgångslägenhet på våning 4 av 4, belägen med ett lugnt och samtidigt väldigt centralt läge i Luthagen! Denna mycket tilltalande lägenhet om 2 rum och kök har genomgått smakfulla renoveringar med genomtänkta materialval för att samstämma med fastighetens 40-talscharm.
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt kök med plats för matbord intill fönster. Ett ljust och öppet vardagsrum med parkettgolv och en vacker, fullt fungerande, öppen spis. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med markis som skuggar både balkongen och vardagsrumsfönstret. Balkongen ligger i sydostläge och tack vare läget högst upp i huset har man utsikt över både den stora innergården och domkyrkan. Ett rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp, plats för större dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober med överskåp. En yteffektiv hall med praktisk förvaring och ett fräscht helkaklat badrum med bubbelbad.

BRF Rotegårdarna är en mycket välskött förening med större renoveringar bakom sig. Här erbjuds de boende tillgång till en stor och välskött innergård med trädgårdsmöbler, grill och lekplats. De boende får också nyttja föreningens relax med bastu och gillestuga.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m.

Nu erbjuds en chans att förvärva en underbar lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Detta vill ni inte missa!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 5 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad