Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 5 B

Slutpris: 2 500 000 kr

Tegnérgatan 5 B

Charmig 2-rumslägenhet med trevlig utsikt, öppen spis och balkong i hjärtat av Uppsala!

Välkommen till ditt nya hem i populära Luthagen, en lugn oas mitt i stadens centrum. Charmig 2-rumslägenhet med härlig utsikt över takåsarna och Domkyrkan. Njut av fungerande öppen spis och balkong i hjärtat av Uppsala. Denna elegant renoverade 2-rumslägenhet på våning 4 av 4 är en pärla med tidstypisk 40-talscharm och moderna bekvämligheter.

Ljuset strömmar in i det rymliga köket, perfekt för middagar vid fönstret. Slappna av i vardagsrummets varma atmosfär med vacker parkett och fungerande öppen spis. Balkongen i sydläge erbjuder en fridfull utsikt över innergården och den majestätiska Domkyrkan. Sovrummet är generöst tilltaget med inbyggda garderober, och det helkaklade badrummet har till och med ett bubbelbad. Föreningen är välskött med gillestuga, bastu, och en underbar innergård.

Bo centralt med en kort promenad till stadskärnan, universitetet och resecentrum. Följ Fyrisån och upptäck charmiga restauranger, butiker och grönskande områden längs vägen. Denna lägenhet är den perfekta kombinationen av bekvämlighet och karaktär.

Kontakta mäklaren för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 5 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad