Såld

Vasastan, Stockholm

Tegnérgatan 47B

Slutpris: 6 650 000 kr

Tegnérgatan 47B

Varsamt renoverad lägenhet i toppskick med vackra detaljer bevarade!

Varsamt renoverad lägenhet i absolut toppskick. Högt och fritt insynsskyddat läge med härlig utsikt mot Tegnérlunden. Här har gamla fina detaljer blandats med nya. Den höga takhöjden ger ljus och rymd. Höga fönsterpartier, vackert trägolv, takstuckatur samt dörrfoder och golvsocklar med profil. Vardagsrum med vacker kakelugn. Modernt kök med fina detaljer. Sovrummet har ett högt och fritt, insynsskyddat läge. Platsbyggda garderober med optimal förvaringslösning. Badrum med kakelmosaik samt ljusgrått klinkergolv. Genomgående smakfull färgsättning i ljust gråa toner, välvda tak samt oljade trägolv.

- Fri utsikt mot Tegnérlunden
- Absolut toppskick
- Kakelugn
- Trägolv, takstuckatur, spegeldörrar
- Smakfulla material samt färgsättning
- Vackra dubbeldörrar
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer
- Källarförråd om ca 5 kvm

På synnerligen eftertraktat läge med närhet till Vasastan och City finner vi denna bostad. Här bor du med direkt närhet till shopping, gym, caféer, nöjen, mataffärer och all annan tänkbar service. Inom behagligt promenadavstånd finner du Drottninggatans populära gågata och Hötorget med dess saluhall och biograf. Du har flera lummiga grönområden i närheten såsom Observatorielunden, Vasaparken och Tegnérlunden. Från bostaden har du endast fem minuters promenad till oändliga kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, flertalet bussar, pendeltåg vid Centralen, Cityterminalen och Arlanda Express. Ypperligt läge för dig som reser mycket. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad