Till salu

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 40 B

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 16:30 - 17:00
  • price tag icon 4 193 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 60,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 193 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1947
Tegnérgatan 40 B

Rymlig tvåa med solig balkong, belägen i populära Luthagen!

Välkommen till denna rymliga 40-talslägenhet med tilltalande planlösning och ett fint läge på Tegnérgatan. Lägenheten är belägen två trappor upp och har en genomgående planlösning med utsikt mot grönska. Tack vare sitt höga läge i huset och fönsterpartier i två olika väderstreck får du även ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen. I lägenheten finner du trevliga detaljer så som parkettgolv, högt i tak, fönsterbrädor i marmor, dubbeldörrar med spegelglas och äldre välbevarad köksinredning.

Lägenheten ger dig ett mycket rymligt kök med härligt ljusinsläpp genom två fönster och plats för större matbord. Här finns mycket förvaring bakom bevarad originalinredning och samtidigt moderniserat med bl a diskmaskin. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i soligt västerläge. Ett sovrum för din dubbelsäng och annan önskad möbel samt ett helkaklat badrum med badkar. Hall med mycket gott förvaringsutrymme i inbyggda garderober med överskåp och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i tre st förråd.

Som boende i HSB 32 Astolf får du direkt tillgång till grönska och bekvämt avstånd till stadskärnan. Föreningen erbjuder boende tillgång till stora öppna gräsytor på innergården med bl a trädgårdsmöbler och odlingslådor, för både avslappnade och lekfulla stunder utomhus tillsammans. För bekvämlighetens skull finns även cykelförråd, övernattningsrum och samlingslokal att nyttja.

Lägenheten ligger mycket bra till i Luthagen med närhet till Ekonomikum och andra campus, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Stabbyskogen med elljusspår, Tegnérparken och Ekonomikumparken. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 30 juni, 16:30 - 17:00
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Tegnérgatan 40 B, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad