Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 36C

Slutpris: 5 400 000 kr

Tegnérgatan 36C

Trevligt disponerad gavellägenhet i genomgående gott skick och öppen spis!

Välkomna till en mycket tilltalande och nyligen renoverad lägenhet i fina Luthagen med fungerande öppen spis, dubbla badrum och balkong i västerläge mot trivsamt parkområde!
Insynsskyddat gavelläge med fönster i tre väderstreck. Genomgående smakfulla och påkostade materialval.

Planlösningen erbjuder en praktisk hall med garderobsförvaring, vardagsrum med öppen spis och balkong i västerläge, nyrenoverat kök och badrum i smakfull stil och med praktiska lösningar, separat matrum som även kan byggas om till sovrum, samt tre ytterligare bra sovrum. Lägenheten har vacker parkett i samtliga rum, förutom kök. Hela lägenheten har fräscha ytskikt.

Välskött förening med de stora renoveringarna gjorda, här erbjuds bland annat övernattningsrum, tvättstuga, cykelförråd och tre källarförråd till varje lägenhet. Föreningen har även en stor och trivsam innergård med gemensamma trädgårdsmöbler.

På Tegnérgatan 36C bor man i en skyddad parkmiljö där närheten till naturen och lugnet innebär en hög livskvalitet. Här finns Stabbyskogen med dess strövstigar, fårhagar, grillplatser och elljusspår. Man kommer direkt ut i odlingslandskapet med vackra fält och har samtidigt gångavstånd till city. Här finns möjlighet till restaurangbesök och service. Luthagens Livs har en av stadens bästa charkavdelningar. Närbelägna Fyrishov med bad och träningsmöjligheter ger ytterligare rekreationsmöjligheter. Med 9:ans buss utanför dörren till Resecentrum så har man en restid till Stockholm på knappt en timma.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 36C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad