Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 33B

Slutpris: 2 800 000 kr

Tegnérgatan 33B

Utmärkt tvåa med fantastisk balkong, belägen högst upp med ett fritt och insynsskyddat läge!

Välkommen till denna mycket välplanerade tvåa med ljus och genomgående planlösning, belägen högst upp i huset med utsikt över föreningens innergård och trädkronorna. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare, ett sovrum med inbyggd skjutdörrsgarderob, ett fullt utrustat kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och plats för större soffgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i sydöstläge med utsikt över den stora och lummiga innergården och ett fräscht badrum med dusch. Här får du ett insynsskyddat läge med fri rogivande utsikt över både föreningens stora gård och trädkronorna i de lugna och trivsamma kvarteret. Som boende i föreningen har du tillgång till den uppvuxna och omhändertagna trädgård med utemöbler, grill och stora öppna gräsytor.

På Tegnérgatan 33 B bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Missa inte denna trivsamma lägenhet, välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 33B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad