Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 33B

Slutpris: 1 765 000 kr

Tegnérgatan 33B

Kvadratsmart 1:a högst upp i huset i populära Luthagen!

I de charmigaste kvarteren i Luthagen erbjuds nu en kvadratsmart och mycket trevlig lägenhet belägen högst upp i huset. Planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder hall med plats för jackor och skor, stort rum med säng där det finns ett förvaringsutrymme under. Plats för matbord, soffa och tv-möbel. I anslutning till vardagsrummet finns en klädkammare. Renoverat och fräscht kök med köksö, bra förvaring och diskmaskin. Utöver detta finns ett helkaklat badrum i moderna färger med wc, duschhörna och handfat.

Lägenheten disponerar på tre förråd.

I Luthagen bor man med närhet till allt att önska. Vackra parker, universitet och matbutiker för att nämna några. Föreningen har en trivsam innergård med utemöbler och utöver detta erbjuder föreningen sina medlemmar tvättstuga, torkrum, cykelförråd och övernattningsrum. Lågt belånad föreningen med lån på ca 2240kr/kvm.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad