Såld

Korsängsgärdet, Västerås

Tegnérgatan 3

Slutpris: 2 650 000 kr

Tegnérgatan 3

Från sekelskiftet!

Välkommen till denna charmiga 3a på populära Korsängsskolan med generös takhöjd och stora spröjsade fönster. Belägen på våning två med magiskt ljusinsläpp!

När du kliver in i bostaden möts du av den rymliga hallen med stor möjlighet till praktisk förvaring, vidare ett rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp med öppen planlösning mot köket som är stilrent och har smakfulla tillval, och rymmer en matplats. Lägenheten har två fina sovrum som erbjuder gott om utrymme varav ett med en praktisk klädkammare som gjorts om till kontor. Smakfullt och modernt badrum, utrustat med tvättpelare, badkar och dusch.

Detta välbevarade sekelskifteshus erbjuder en underbar oas av lugn och ro mitt i stadens puls. En härlig innergård väntar med vacker anläggning och bekväma sittplatser som inbjuder till avkoppling och socialt umgänge med grannarna, perfekt för soliga dagar och utomhusaktiviteter.

En annan betydande fördel med denna bostad är den garanterade parkeringsplatsen med möjlighet till att ladda elbil. Med säker och bekväm parkering behöver du aldrig längre oroa dig för att leta efter parkeringsplatser på gatan. För de som pendlar ger det även en smidig access till E18, vilket underlättar resor till och från området.

Detta hem är ett idealt val för den som söker en fridfull tillvaro i stadens hjärta, med alla moderna bekvämligheter för en bekymmersfri vardag. Innergården erbjuder en välkomnande plats att njuta av naturen och samtidigt vara nära stadens bekvämligheter och kommunikationer.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 3, Såld i Korsängsgärdet, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad