Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 25 B

Slutpris: 2 450 000 kr

Tegnérgatan 25 B

Stilfullt renoverad och optimalt planerad bostad med balkong mot vacker innergård!

I de charmigaste kvarteren i Luthagen erbjuds nu en stilfull bostad där man låtit renovera stora delar av lägenheten men samtidigt bevarat många av de äldre tidstypiska detaljerna. Bostaden är optimalt belägen två trappor upp, vilket ger ett bekvämt och ljust boende. Hela lägenheten har genomgående vackra vitlaserade trägolv.

Planlösningen ger en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, på väggen sitter här en stilfull tapet från Svenskt Tenn. Köket har senaste åren genomgått en renovering och är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, kyl/frys, vackert serveringssskåp och matplats för ca 4 personer intill fönster. Sovrummet är i perfekt storlek i förhållande till övriga lägenheten och rymmer stor säng och förvaring i inbyggda garderober. Vardagsrummet har ett trevligt ljusflöde tack vare de stora fönsterna, lättmöblerat rum med plats för matbord, soffa och vardagsrumsbord. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i solsäkert läge. Utöver detta finns ett möblerbart halvrum och våtutrymme med badkar, wc och handfat.

I Luthagen bor man med närhet till allt att önska, vackra parker, universitet och matbutiker för att nämna några. Föreningen har en trivsam innergård med utemöbler och utöver detta erbjuder föreningen sina medlemmar tvättstuga, torkrum, cykelförråd och bastu. Brf Ingeborg har gjort många av de stora renoveringarna och har en stabil ekonomi.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 25 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad