Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 17 A

Slutpris: 2 350 000 kr

Tegnérgatan 17 A

Rymlig bostad med balkong i solsäkert läge mot lummig innergård!

Optimalt planerad bostad belägen mitt i Luthagen i vacker fastighet från 1936. Härlig känsla av rymd tack vare den väl tilltagna storleken på 48 kvm och höga takhöjden på 2,7 m. Lägenheten håller hög standard och har genomgående ljusa väggar samt välbevarade originalgolv. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en rejäl och nyrenoverad balkong i söderläge mot innergården. Mycket stort och stilrent kök med gott om ljusinsläpp från två stora fönster. Köket har gott om förvaring bakom vita skåpluckor samt en trivsam matplats för 4-6 personer. Badrum med duschhörna, wc och handfat.

Välskött bostadsrättsförening med stora renoveringar genomförda. Mysig innergård med möjlighet att grilla. I källaren finns bl.a. gym, cykelrum samt en vanlig tvättstuga och en extra drop-intvättstuga. Det finns bra förvaringsutrymmen som disponeras av lägenhetsinnehavaren med ett vindsförråd och två källarförråd.

Mycket bra läge centralt i Luthagen men ändå på en väldigt lugn gata utan mycket trafik. Härifrån har man kort gång- och cykelavstånd till centrum, stationen och t.ex. Ekonomikum. I närområdet finns flera restauranger, butiker och mataffärer.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om chansen att förvärva denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 17 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad