Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 15B

Slutpris: 2 175 000 kr

Tegnérgatan 15B

Trivsam lägenhet med utmärkt läge i attraktiva Luthagen. Högst upp i huset med fantastisk balkong!

Svårslaget balkongläge i söder, högst upp i huset med utsikt mot föreningens lummiga gård, takåsarna och Uppsala Domkyrka.

Här bjuds du på en rymlig hall med förvaring, stort ljust rum med plats för säng, soffa, arbetsplats och utgång till balkongen, renoverat kök med bl.a. diskmaskin och ett kaklat badrum med badkar. Genomgående ljusa och fina ytor. En bostad helt redo för dig att flytta in i.

Två tillhörande förråd, var av det ena är precis dörr i dörr på samma våning. Det andra förrådet hittar du i källaren.

Välmående förening med god ekonomi. Föreningen har en mycket trevlig innergård med utemöbler och grillmöjligheter, i källaren kan du ställa in din cykel, använda tvättstugan med det tillhörande torkrummet, basta i föreningens bastu eller hyra övernattningsrummet för dina gäster. Gemensamt gruppavtal med Com hem. TV med grundutbud och bredband med 250 Mbit. Obligatorisk avgift, 205 kr/mån.

Luthagen består av lugna gator med varierande arkitektur och trevliga kvarter, med närhet till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och de mest uppskattade restaurangerna. Härifrån är det även nära till mataffärer, uteliv och kulturliv. När du söker grönområden så hittar du enkelt till Vindhemsparken och Vasaparken eller det vackert upprustade Årummet för att nämna några av alla smultronställen som ligger i närområdet. Inte långt härifrån hittar du fina strövområden och löpspår i både Stabbyskogen och Röbo som leder dig vidare till Gamla Uppsala högar.

Anmäl ditt intresse idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 15B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad