Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 15 A

Slutpris: 3 495 000 kr

Tegnérgatan 15 A

Välplanerad trea i fint skick. Belägen på lugn gata i populära Luthagen!

Välkomna till denna charmig 3:a med en perfekt balans mellan modern komfort och charmig originalitet. Denna pärla erbjuder ett omsorgsfullt renoverat badrum, en fungerande öppen spis och en balkong i söderläge som blickar ut mot en fridfull innergård. Belägen på en lugn gata med en diskret och privat känsla, i en stabil och välskött förening, erbjuder denna bostad det bästa av boende i Uppsala.

Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med gott om förvaring. Stort och lättmöblerat vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong i söderläge. Två rymliga sovrum som båda rymmer en dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Praktiskt kök med vackert bevarat originalkök och matplats för 4-5 personer. Smakfullt renoverat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4,6 kvm samt ett källarförråd om ca 3,3 kvm.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och många större renoveringar genomförda. Gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, bastu/relax, tvättstuga och torkrum, cykel-och barnvagnsförråd, sop- och återvinningsrum samt ett bokningsbart övernattningsrum med två bäddar (50 kr/natt). Här bor du i trygga och populära Luthagen. I närområdet hittar du förskolor, skolor och flertal parker. Inom några minuters promenad från bostaden finns restauranger, matbutik, samt fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen. På kort promenad- och cykelavstånd finner du citys utbud av restauranger, caféer delikatessbutiker, saluhall, stationen och universitetet.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérgatan 15 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad