Såld

Södermalm, Stockholm

Tegelviksgatan 34

Slutpris: 4 900 000 kr

Tegelviksgatan 34

Ljus och välplanerad gavellägenhet högst upp i huset med utsikt över vattnet!

Nu saluförs denna ljusa och välplanerade gavellägenhet högst upp i huset med utsikt över vattnet!

På Tegelviksgatan, invid Vitabergsparken, finner ni denna inbjudande gavellägenhet om 64 kvm med fransk balkong och utsikt över vattnet. Här bor du i ett lugnt område med kajen som naturligt strövområde. Lägenheten är väldisponerad och fullt utrustad med allt man kan tänkas behöva. Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Här finner ni även ett litet hemmakontor som även går att disponera som garderob om det önskas. Badrummet är helkaklat och försett med tvättmaskin med kombinerad torkfunktion, rymlig dusch, handdukstork och förvaring i badrumsskåp. Vidare in i lägenheten möts ni av det stora vardagsrummet som har fönster i två väderstreck vilket bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Mellan kök och vardagsrum är det en halvöppen planlösning vilket gör vardagsrummet till den naturliga samlingsplatsen för avkopplade såväl sällskapliga stunder. Rummet är ljust och luftigt och har plats för soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör.
Det vackra köket har en bänkskiva i trä, vitt kakel och erbjuder generösa arbetsytor. Här är det goda förvaringsmöjligheter och finns plats för matgrupp. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, micro och kyl/frys. Från vardagsrummet nås det rogivande sovrummet som har begränsad insyn, plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns en walk in closet och plats att ställa in ytterligare garderober.
I föreningen finns tillgång till relaxrum och en praktisk övernattningslägenhet. Lägenheten disponerar ett källarförråd om ca 4kvm.
En lägenhet att trivas i och som måste upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad