Såld

Björknäs, Nacka

Talluddsvägen 5B

Slutpris: 6 350 000 kr

Talluddsvägen 5B

Bostad på 145,2 kvm med utsikt över natur och Skurusundets glittrande vatten

Stor bostad om totalt 145,2 kvm med trivsam radhus känsla! Måste upplevas på plats!

I denna härliga 6-rummare i två plan på totalt 145,2 kvm har du nära till allt. Från den egna parkeringen i direkt anslutning till bostaden med egen ingång, välkomnas man in i denna fantastiska lägenhet. Huset slutfördes 2007 och all interiör är i mycket gott och modernt utförande. Två allrum, två badrum, fyra sovrum och en tvättstuga med otroligt rymlig klädkammare/förråd intill. 

Guldkornet i bostaden är husets höga och fria läge ner mot omkringliggande natur och Skurusundets glittrande vatten. Säljarna sitter mer än gärna på balkongen med solen i ansiktet och tittar på förbipasserade båtar och barnens lek på den generösa baksidan. Eller varför inte med grillen i goda vänners lag nere på den stora altanen samtidigt som solen dröjer sig kvar under kvällen

- Högt och fritt läge
- Hela 145,2 kvm golvyta
- Fyra rymliga sovrum
- Två vardagsrum för den stora familjen
- Fantastisk balkong med utsikt åt väster
- Mysig altan i ogenerat läge med stor gräsyta framför mot Skurusundet
- Gratis parkering

Bostaden har stora sociala ytor på bägge våningarna och även på fram och baksida. Här kan hela familjen få utrymme för sig själv och tillsammas med sina vänner. Sovrummen är generösa med plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Två fräscha badrum med toalett och dusch. På nedreplan har man en otroligt generös tvättstuga som tidigare har varit klädkammare och bastu. Köket har stora arbetsytor och gott om förvaring. Köket är fullt utrustat maskinellt och har en trevlig matplats för 6-8 personer. Golvvärme i bostaden.

Kom och upplev bostaden på plats och känn in dens otroliga charm och frihetskänsla. Ni kommer inte att bli besvikna.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Talluddsvägen 5B, Såld i Björknäs, Nacka Planlösning från Talluddsvägen 5B, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad