Kommande bostad

Björknäs, Nacka

Talluddsvägen 4I

Nästa visning
calendar icon torsdag 15 augusti 17:15 - 17:45
  • price tag icon 5 995 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 695 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 101 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 995 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2003-2004
Talluddsvägen 4I

Radhuskänsla i två plan i central läge i Björknäs villaidyll

Välkommen till en snygg bostad med radhuskänsla i två plan i central läge i Björknäs villaidyll. Ett barnvänligt boende på gaveln av längan och med fönster i tre vädersträck. En stor och härlig uteplats i perfekt söderläge tillhör bostaden. Här är känslan lummig och skön då den är inramad av syréner och har ett fint trädäck med sol från morgon till kväll.

Hemmet har tre bra sovrum och kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två snygga och ljusa badrum med dusch, varav ett är totalrenoverat 2016. Hela hemmet är fräscht och snyggt med ekparkettgolv och målade väggar. Till bostaden hör en carport (utan extra kostnad) och ett externt förråd om 6-7 kvm. Här kan man verkligen njuta av alla av fördelarna med att bo i ett eget hus, men utan att ha nackdelarna med en egen fastighet (underhåll och lagfartskostnad mm).

Detta hem är beläget i en riktigt trevlig bostadsrättförening där man hälsar och gärna tar en fika med varandra på den gemensamma gården på entrésidan. Vill man vara social finns här flera sittgrupper under kastanjeträden. Som boende på Talluddsvägen har man kort avstånd till Glasbrukssjöns fina badplats, Björknässkolan, idrottsplats och motionsspår. Skurusundets vatten och den trevliga båtmacken som säljer glass är bara en kort promenad bort. Snabba bussar till city går ett stenkast från ytterdörren.

Välkomna att uppleva det bästa av två världar!

Visningar

Förhandsvisning! Anmäl dig gärna. torsdag 15 augusti, 17:15 - 17:45
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 18 augusti, 12:00 - 12:45
Anmäl mig
Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad