Såld

Sunnersta, Uppsala

Talgoxvägen 17

Slutpris: 6 287 500 kr

Talgoxvägen 17

Tilltalande och välskött villa i perfekt storlek och med fint läge i Sunnersta!

Välkommen till denna attraktiva och välskötta villa med ett fint läge och mycket vacker trädgård som väntar på en ny familj! Bostaden har ett snyggt yttre med fin fasad, vackert tegeltak och lummig tomt med vackra blomsterplanteringar. God driftsekonomi med bergvärme!

Övre plan erbjuder goda utrymmen för hela familjen att bo på samma våning med tre sovrum, kök, badrum, matsal och vardagsrum samt utgång till husets fina altan. Bostaden är perfekt lämpad för sociala sammankomster tack vare den stora ytan som utgörs av matsal och vardagsrum intill varandra!

Källarplan erbjuder både bra boendeutrymmen i två väl tilltagna sovrum, tvättstuga och en stor intilliggande klädkammare, hobbyrum med plats för arbetsbänk och verktyg, garage för en bil plus exempelvis moped/cyklar samt två inre förråd för exempelvis vinterdäck m.m. Dessutom finns här plats för vardagslyx i badrum med bastu, dusch och relax - perfekt för fredagsdrinken!

Läget är riktigt, riktigt bra för en barnfamilj med bara ett stenkast till Sunnerstaskolan och fotbollssplan på andra sidan gatan! Busshållplatser finns inom några hundra meter för bland annat linje 8.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Talgoxvägen 17, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Talgoxvägen 17, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad