Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 7

Slutpris: 2 550 000 kr

Sysslomansgatan 7

Utmärkt läge högst upp med stor balkong, hiss från markplan. Toppskick!

Modern lägenhet högst upp med optimal planlösning som bjuder på fullutrustat kök, mysig sovalkov samt en stor balkong i oslagbart läge. Bostaden är belägen mitt i stadens hetaste kvarter med promenadavstånd till studentliv, mataffär och resecentrum.

Välkomnande entré där du möts du av rymden som skapas av den öppna planlösningen och det stora fönsterpartiet. Planlösningen består av ett välplanerat ljust kök med vitla luckor och integrerade maskiner, ett allrum med sovalkov som ger flera möbleringsmöjligheter beroende på önskemål samt ett stort badrum med tvätt/torkmaskin.

Fastigheten renoverades genomgående 2011 av NCC och med detta skapades den nya moderna planlösningen.

Sysslomansgatan 7 ligger ett av Uppsalas vackraste kvarter med en blandning av nytt och gammalt. Bara en liten promenad bort har du Domkyrkan och de vackra universitetsbyggnaderna. Vill man istället ägna sig åt shopping så bjuder city på ett stort utbud av affärer. Rakt över gatan ligger flera nationer och längs med Sysslomansgatan har du flera restauranger och caféer. Mat handlar du på Luthagens Livs som är en mycket omtyckt och välsorterad mataffär.

Några hundra meter från huset flyter Fyrisån fram genom centrala Uppsala. Via Jernbron når man "bryggan" som på sommarhalvåret är ett populärt ställe att tillbringa lediga stunder på, att umgås med vänner eller kanske ta med sig en bok och läsa.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad