Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 32B

Slutpris: 2 700 000 kr

Sysslomansgatan 32B

Mycket fin bostad med balkong i västerläge, vån 3/3. Kan disponeras som trea!

Här erbjuds en mycket trevlig bostad belägen i populära Luthagen. Bostaden är belägen på vån 3/3 med balkong i solsäkert västerläge. Här bor du med direkt närhet till restauranger, livsmedelsbutiker och allt annat centrala Uppsala har att erbjuda.

Bostaden erbjuder en mycket väl genomtänkt planlösning med en välkomnande hall med plats för avhängning. Från hallen nås halvrummet som kan nyttjas som både sovrum och arbetsrum. Vardagsrummet är ljust och rymligt, här finns plats för allt möblemang att önska. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot föreningens innergård i ett solsäkert västerläge. Stilrent kök i vitt med plats för stor matplats intill fönster, samt sovrum med plats för dubbelsäng. Utöver detta erbjuds ett stilrent badrum med duschhörna, wc, tvättmaskin och handfat.

Mycket stabil förening med låg belåning och låga avgifter. Här erbjuds bland annat en stor innergård med utemöbler och grillplats, tvättstuga, cykelförråd mm.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna underbara bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 32B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad