Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 30B

Slutpris: 2 400 000 kr

Sysslomansgatan 30B

Stor sovalkov, balkong i bästa solläge samt låg avgift!

Välkommen till Sysslomansgatan 30B och denna rymliga och ljusa lägenhet med stor sovalkov och fantastisk balkong i bästa solläge. Lägenheten är belägen högst upp i huset med generöst ljusinsläpp och har fri utsikt över den stora och öppna innergården. Bostaden ligger i välskötta föreningen Spararen med låg belåning (under 500kr/kvm!), låg avgift och med väl underhållen fastighet.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig möblerbar hall med klädkammare, ett kök med gott om förvaring och praktisk plats för matbord intill fönster. Ett öppet vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till lägenhetens balkong i fritt sydvästläge med sol från lunch till kväll. I vardagsrummet finns även en mycket rymlig sovalkov med skjutdörrsgarderob samt plats för dubbelsäng. Till detta får ni även ett helkaklat badrum stamrenoverat 2001. Smidig förvaring via rymligt vindsförråd beläget på samma våningsplan som lägenheten. Ytterligare förvaring via förråd i källaren.

Här bor ni med ett mycket centralt och eftertraktat läge, i ett lugnt och grönskande område precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad och når Ekonomikum inom några minuter. För den som helt vill lämna stadens brus finns närbelägna Stabbyskogens friluftsområde med elljusspår och grillplats i vacker skogsmiljö. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m.

Lägenheten kommer visas i början av augusti. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad