Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 27

Slutpris: 2 800 000 kr

Sysslomansgatan 27

Trevlig bostad med balkong på vån 4/5 i fastighet med hiss!

Nu finns möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa i främre Luthagen i stamrenoverad fastighet med hiss. Här bor bor du i en ljus lägenhet med balkong i söderläge!

Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. Stilrent kök med bland annat kyl/frys och diskmaskin. Här finns utrymme för matplats. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord/kontorshörna. Utgång till härlig balkong i solläge. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggda garderober. Helkaklat badrum med dusch & tvättmaskin.

Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i en stabil och välmående förening som nyligen installerat solceller på taket. Föreningen har en låg belåningsgrad och låga månadsavgifter. Tvättstuga finns i källaren. Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter. Som granne med Ekonomikum bor du med promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Fyrisån har du runt knuten perfekt för dig som gillar trevliga promenader eller att löpträna. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och annan service. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår, elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 27, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad