Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 27

Slutpris: 3 795 000 kr

Sysslomansgatan 27

Med bästa tänkbara läge i Främre Luthagen invid vackra Fyrisån finns nu möjlighet att förvärva denna fina gavelfyra 1 trappa upp i huset. Lägenheten har en bra planlösning som ger en möblerbar hall, ett luftigt vardagsrum med fungerande öppen spis, samt utgång till härlig balkong som vetter mot föreningens innergård. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, tre sovrum samt ett badrum. Till lägenheten hör tre förråd: ett matkällarförråd, ett källarförråd samt ett vindsförråd. I husets källare finns även plats för barnvagnar/rullator.

På Sysslomansgatan 27 bor ni med attraktivt läge i lugna, fina kvarter med årummet runt knuten och stadskärnan på bekvämt promenadavstånd. Flertalet restauranger runtomkring samt gym med personlig tränare som hyr i föreningens lokal. I området finner ni såväl mataffär som apotek och florist, och för den som pendlar är det en kort promenad till stationen. Välskött förening med solceller på tak och de stora renoveringarna såsom bland annat stamrenovering, fönsterbyte redan utförda. Innergårdens trädgård med grillplats och äppelträd, fritt fram att plocka när det kommer äpplen igen.

Föreningen beslutade nyligen att övergå till gemensam el. Det innebär att föreningen kommer teckna ett gemensamt elavtal, vilket möjliggör att lägenheterna använder el direkt från deras egna solceller. Det kommer fortfarande att vara individuell mätning och man betalar bara för elen man själv använder, men el-kostnaden kommer läggas på hyresavin. Detta innebär lägre elkostnader för boenden!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad