Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 27

Slutpris: 2 760 000 kr

Sysslomansgatan 27

Fin lägenhet med nytt kök & ett härligt ljusinsläpp! Centralt & attraktivt läge i Främre Luthagen!

Tillfälle för dig som söker en bostad i Uppsalas mest attraktiva kvarter. Denna bostad har också fördelen att vara i mycket gott skick. Här finner du nytt smakfullt och fullutrustat kök från 2019, balkong i soligt sydostläge och fina upprustade ytskikt. Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar riktigt låg månadsavgift! Planlösning är mycket trevlig och yteffektiv och bostadens badrum stamrenoverades år 2007 med klinkergolv och kaklade väggar.

Välskött förening med låg belåningsgrad och låga månadsavgifter. I föreningen finns tvättstuga i varje byggnad (dvs i källaren i samma hus som lägenheten) och cykelrum. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd ett matkällarförråd och ett vindsförråd. Kort kötid till en p-plats, som endast kostar 156 kr/mån. Lägenheten har en insatt säkerhetsdörr 2019.

Centralt, eftertraktat läge invid Vasaparken med endast några minuters promenad till centrum, stationen och inte minst Universitetet och nationerna. Stort utbud av restauranger bara inom de närmaste kvarteren och välsorterad livsmedelsbutik med ICA Luthagens Livs.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 27, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad