Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sysslomansgatan 26

Slutpris: 3 500 000 kr

Sysslomansgatan 26

Välkommen till en smakfullt inredd bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord, TV-möbel och matgrupp. Stilrent kök med bra förvaring samt arbetsyta. Separat sovdel med plats för 140 cm säng samt gott om förvaring.
Attraktiv adress med utmärkta kommunikationer vid Norr Mälarstrand och Fridhemsplan.

- Optimal planlösning
- Stabil förening med låg belåning (3900kr/m2)
- Gemensam takterass
- Diskmaskin
- Källarförråd
- Attraktivt läge
- Utmärkta kommunikationer

Bostaden är belägen i en stabil förening med god ekonomi och låg belåning om 3900kr/kvm. Föreningen har bland annat gemensam tvättstuga och en härlig takterrass. Nedanför lägenheten ligger Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands populära strandpromenad och joggingstråk längs med vattnet. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4. Här bor du med närhet till allt!

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 26, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close