Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sysslomansgatan 24, 7 tr

Slutpris: 5 500 000 kr

Sysslomansgatan 24, 7 tr

TVÅA NÄRA FRIDHEMSPLAN // SKULDFRI FÖRENING // HÖGT FRITT LÄGE // STOR BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE!

TVÅA NÄRA FRIDHEMSPLAN // SKULDFRI FÖRENING // HÖGT FRITT LÄGE // STOR BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE!

Vacker tvåa som bör upplevas på plats då hela lägenheten flödar i ljus från de stora fönsterpartier längs med hela lägenheten. Högt i tak och med stor balkong i soligt västerläge mellan Rålamshovsparken och Fridhemsplan i skuldfri förening. Bostaden är i genomgående fint skick med välbevarad charm såsom fiskbensmönstrad ekparkett, nyrenoverade fönsterpartier i teak, stengolv och fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor. Det höga fria läget tillsammans med de stora generösa fönsterpartierna i väst utmed hela bostaden skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Det spatiösa vardagsrummet ger plats till stora sällskap och har två glasinfattade balkongdörrar på var sin sida om balkongen. Det finns även plats för separat arbetsplats med stort skrivbord. Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten består av två ihopslagna lägenheter om vardera 1rok och disponeras idag som en 1,5:a men kan enkelt göras om till en mini- 3:a. På taket finns en gemensam takterass och på innergården utemöbler och grillplats. Två separata cykelförråd, där ett nås från bottenplan mitt emot barnvagnsförrådet och det andra med separat ingång vid entrén. invid entrén finns också cykelställ. Bostaden har även extern förvaring genom nyttjanderätt av 2 st separata vindsförråd.

- Skuldfri förening
- Vacker fastighet anno 1939 i äkta förening som äger marken
- Stor vacker balkong med kvällssol i högt läge
- Gemensam takterass
- Fin innergård med utemöbler och grillplats
- Bästa möjliga kommunikationer invid Fridhemsplan

Brf Hemmet 14 är en äkta skuldfri bostadsrättsförening med god ekonomi som äger marken. Huset består av 58 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och en lägenhet som upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång, då den på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stort kapitaltillskott vid försäljning. Föreningen har en takterass och en innergård som medlemmarna kan nyttja. På innergården finns utemöbler samt grill att nyttja för föreningens medlemmar. Två separata cykelförråd, där ett nås från bottenplan mitt emot barnvagnsförrådet och det andra med separat ingång vid entrén. invid entrén finns också cykelställ. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

Här bor ni i ett absolut toppläge på Nedre Kungsholmen med nära till allt. Längs Norr Mälarstrands härliga promenadstråk utmed Riddarfjärdens vatten strosar man på några minuter ner till Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet och ett trevligt parkliv. Sysslomansgatan är en mycket populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I området finns många härliga restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och ett fullt utbud av service och butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar er till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad