Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sysslomansgatan 22

Slutpris: 6 250 000 kr

Sysslomansgatan 22

Funkisdröm på Kungsholmen

Välkommen till denna fantastiska funkisdröm belägen vid det eftertraktade läget mellan Fridhemsplan och Norr Mälarstrand i Stockholm! Här bor du med en magisk parkutsikt och ett oslagbart läge med närhet till Fridhemsplans alla kommunikationer och serviceutbud och till Rålambshovsparken med sina stora grönytor och badplats. Bostaden, som är en trea på 63 kvadratmeter, är en perfekt blandning av modern komfort och tidlös funkisarkitektur. Med varsam hand har både bevarade och återskapade detaljer tagits tillvara för att bibehålla den autentiska känslan - se bara på de vackra skjutdörrarna i original från 1939!

Det generösa vardagsrummet bjuder på stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och ger en härlig vy över det gröna, intill fönstret har du även plats för det stora matbordet där du kan njuta av middagar med familj och vänner. Här finns också en vacker öppen spis, perfekt för mysiga kvällar. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen, en idealisk plats för avkoppling och socialt umgänge med utsikt över det grönskande området.

Köket är stilfullt renoverat med högkvalitativa materialval som harmonierar med bostadens ursprungliga charm. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, varav båda har plats för dubbelsäng (120 resp. 180 säng) och förvaring. Det mindre sovrummet nås från köket och har även detta utsikt över grönskan. Det stilrena och stambytta badrummet är helkaklat och utrustat med modern standard och badkar. I hallen finns riktigt gott om förvaring med linneskåp, garderober och överskåp. Genomgående fiskbensparkett utom i köket som har nylagt linoleum. En stilren stadsvåning med genialisk planering av sina 63 kvadratmeter.

Föreningen har en takterrass med milsvid utsikt och kvällssol.

Bostaden ligger i ett mycket attraktivt kvarter, känt för sina vackra promenadstråk längs vattnet och sina grönskande parker. Här vaknar du till fågelsång om våren/sommaren och på vintern är parkutsikten sagolik. Läget är mycket lugnt och tyst och samtidigt har du direkt närhet till Fridhemsplan som erbjuder utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, bussar samt ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 22, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad