Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 17B

Slutpris: 7 050 000 kr

Sysslomansgatan 17B

Fantastisk gavelvåning högst upp i Gunnar Leche hus med hiss! Två balkonger med magisk utsikt!

På synnerligen eftertraktad adress i främre Luthagen saluförs nu en härlig gavelvåning högst upp med två balkonger. Tilltalande 30-tals fastighet ritad av Gunnar Leche med hiss. Lägenheten bjuder på härlig rymd med 2,80 m i takhöjd, tidstypiska detaljer som tex burspråk, skjutdörrar, fiskbensparkett och stora ljusinsläpp. Här bor du med fri utsikt och inskynsskyddat läge med en balkong som vetter ut mot innergården och en balkong mot den grönskande Börjeparken och mot Domkyrkan. Bostaden fördelar sig på fullutrustat kök, badrum och separat gästtoalett, vardagsrum samt tre rum som kan nyttjas efter behov. Genomgående bra förvaring såväl i lägenhet som i stora förråd.

Förening med god ekonomi och parkering för 361 kr/mån finns på innergården (i dagsläget finns ingen ledig parkering och ingen i kö). Det finns även en uppskattad gästlägenhet som är perfekt för övernattande gäster. Lägenheten ligger i ett av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar. Här bor du med direkt närhet till omtyckt och välsorterad mataffär, mysiga kaféer, restauranger samt gångstråk vid Fyrisån. Det centrala läget gör det lätt att vara spontan i vardagen och gå på stan, restaurang, bio etc. Pendlar du, så ligger även resecentrum inom gångavstånd.

Missa inte detta boende, anmäld ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad