Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 17A

Slutpris: 7 200 000 kr

Sysslomansgatan 17A

Perfekta våningen för dig som vill sätta din egen prägel!

Tilltalande 30-talsvåning i Främre Luthagen med en ljus och öppen planlösning. Fem rum och kök fördelat på 147 kvm. Här erbjuds ni generös takhöjd, fiskbensparkett i ek, ljusa väggar och ett högt, ljust och fritt läge med fantastisk utsikt över Börjeparken och mot Domkyrkan. Dubbla balkonger varav den ena i öst och den andra i väst. Till våningen hör 32 kvm förråd!

Förening med god ekonomi. Hiss finns i huset och parkering för 250 kr/mån finns på innergården. (Fn ingen ledig plats men ingen i kö.) Det finns även en uppskattad gästlägenhet som är perfekt för övernattande gäster.

En unik lägenhet i en av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar. Inom 100 meter finns fem restauranger, två kaféer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel, frisör och den mycket välsorterade Luthagens Livs.

===Luthagen===
I Luthagen har du nära till allt - detta är det perfekta området för dig som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Luthagen erbjuder även olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska Museét, Biotopia.
Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag.
Denna lummiga och lugna stadsdel tilltalar såväl barnfamiljer, äldre och studenter. Det sistnämnda då både Uppsala Universitet, Ekonomikum samt studentnationerna ligger ett stenkast bort.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 17A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad