Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 15 A

Slutpris: 6 650 000 kr

Sysslomansgatan 15 A

Representativ gavellägenhet med balkong i Främre Luthagen!

Äntligen ges möjligheten att förvärva en ytterst välplanerad gavellägenhet med optimalt läge i Främre Luthagen! Bostaden är belägen två trappor upp i välunderhållen fastighet med hiss från markplan.

Planlösningen är tydligt fördelad med en social del för umgänge och en del med sovrum och badrum. Bostaden erbjuder en rymlig hall/entré med gäst-wc och gott om utrymme för avhängning, stort kök med ljus och trevlig matsal i anslutning till denna. Från matsalen nås även det rymliga vardagsrummet i gavel med ett härligt ljusflöde och utgång till balkong i sydvästläge mot vackra Börjeparken och vyer mot Uppsala domkyrka. I den andra delen av lägenheten finns fyra sovrum, klädkammare samt stamrenoverat badrum.

Hela lägenheten har ett genomgående renoveringsbehov och samtliga ytskikt är äldre. Här finns möjligheten att skapa ditt drömboende efter dina egna preferenser!

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låga månadsavgifter. I föreningen finns bland annat garage- och p-platser till en förmånlig kostnad, cykelparkering, tvättstuga samt takterrass en trappa upp från gatuplan med bland annat utemöbler och grillplats. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften!

Synnerligen attraktivt läge i Främre Luthagen med omedelbar närhet till utmärkt service, restauranger, livsmedelsbutik, vackra Vasaparken med sin stora lekplats, årummet samt även bekvämt gångavstånd till city och stationen

Klicka på länken nedan för att titta på lägenheten i en 360-visning!

https://my.matterport.com/show/?m=TAue6vwoq8C

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 15 A, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad