Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sysslomansgatan 14, 3 tr

Slutpris: 7 900 000 kr

Sysslomansgatan 14, 3 tr

Högt upp med två härliga balkonger i öst/sydöst och toppläge på Kungsholmen - Garageplats finns!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a i mycket bra skick. Låg avgift och garageplats! Toppläge på Kungsholmen nära Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Fridhemsplan. Högt upp med vidsträckt utsikt över den fina gården och parken. Två härliga balkonger i soligt öst/sydöstläge med många soltimmar. Vackra, vitlaserade parkettgolv och stora, eleganta fönsterpartier. Balkongerna och alla fönster är belägna mot innergården och parken. Köket är stilrent renoverat 2021 med kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med smakfulla materialval. Det finns två separata ingångar till lägenheten, ena ingången till hallen och den andra till sovrum 2. Lägenheten är 73 kvm både enligt lägenhetsförteckningen samt uppmätning, se gärna bifogat mätbevis. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd. Direktaccess från samma våningsplan rakt ut mot föreningens terrass/innergård med bl a grillmöjligheter. Det finns även två tvättstugor på samma våningsplan. Låg avgift inkl kabel-tv och bredband i stabil, äkta förening med mycket god ekonomi och som äger marken. Föreningen sänkte avgifterna 2022-01-01 med 20 % på grund av den mycket goda ekonomin. Två rymliga hissar går till våningsplanet. Garageplats finns (1100 kr/mån), hissen går ner till garaget.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Lugn gata med lite trafik samt grönska och park runt hörnet. Intilliggande badplatsen Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv vid Riddarfjärdens glittrande vatten. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet, Boulebar och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 14, 3 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad