Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sysslomansgatan 1, 5 tr

Slutpris: 11 600 000 kr

Sysslomansgatan 1, 5 tr

Industrivåning 5 trappor upp med stor balkong i fritt läge!

-Möjlig 4:a
-Gavellägenhet
-Stor balkong i fritt solläge
-Väldisponerad
-Toppläge centralt på Kungsholmen

Fem trappor upp i det anrika Posthuset välkomnas ni in till denna magnifika våning med industrikänsla! Här bor ni högt upp i huset i en gavellägenhet med ett, tack vare de stora fönsterpartierna, otroligt ljusinsläpp. Bostaden går att göra om till en 4:a (har tidigare varit 4 rum och kök). Den moderna och öppna planlösningen med det spatiösa vardagsrummet och det eleganta köket skapar fantastiska möjligheter till social samvaro. Balkongen nås från vardagsrummet och ligger i ett fritt och soligt sydöstläge där man under sommarhalvåret ostört kan njuta av kaffet. Ett perfekt boende för den kräsne eller en småbarnsfamilj där lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter och praktiska funktionslösningar.

Här bor ni i ett absolut toppläge på Nedre Kungsholmen med nära till allt. Längs Norr Mälarstrands härliga promenadstråk utmed Riddarfjärdens vatten strosar man på några minuter ner till Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet och ett trevligt parkliv. Sysslomansgatan är en mycket populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I området finns många härliga restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och ett fullt utbud av service och butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar er till stadens alla hörn.

Varmt välkomna till en exklusiv familjebostad med alla rätt!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-52 46 00
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 1, 5 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm Planlösning från Sysslomansgatan 1, 5 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad