Såld

Gryta, Västerås

Syrenvägen 52

Slutpris: 2 100 000 kr

Syrenvägen 52

Gaveltrea med entré i markplan!

Varmt välkomna till detta trevliga gavelläge på Gryta om tre välplanerade rum och kök. Till bostaden tar du dig via egen ingång i markplan med trapp till övre hall. Här finns ett ombonat och tidsenligt kök med gott om plats för matgrupp och utgång till balkong i härligt solläge. Vidare finns ett helkaklat duschrum och en separat tvättstuga samt ett rymligt förrådsutrymme och rikligt med garderober för förvaring. Fönster i tre väderstreck bidrar till ett genomgående naturligt ljusinsläpp.

Med boendeytan en trappa upp bor du insynsskyddat och har fri utsikt över den grönskande bakgården. Här bor du i Brf Kaprifolen som är en stabil förening med mycket förmåner, ett plus är att bredband ingår i månadsavgiften!

Ett boende för den lilla familjen i ett barnvänligt kvarter med närhet till förskola, skola, buss och matbutiker.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Syrenvägen 52, Såld i Gryta, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad