Såld

Saltsjöbaden, Nacka

Syrenparken 3, 3tr

Slutpris: 2 200 000 kr

Syrenparken 3, 3tr

Stor 2:a högst upp i huset med soldränkt balkong i sydväst!

Stor 2:a högst upp i huset med soldränkt balkong i sydväst!

- 55+ förening
- Högst upp i huset
- Helkaklat badrum
- Svalt sovrum i norr
- Balkong med sol hela dagen

Välkommen till 55+ föreningen Syrenparken, i ett av de härligaste lägena. I föreningen finns många bekvämligheter såsom egen restaurang, båt- och badbrygga, gym, bastu, syrum, bibliotek, spelrum, gästlägenheter, snickarrum och trädgårdsrum för att främja social samvaro och aktivitet. Brf Syrenparken har en stabil ekonomi med låga lån per kvadratmeter.

Hallen har gott om plats för avhängning av kläder och praktiskt klinkergolv. Vardagsrummet är ljust med stora fönster i öppen planlösning mot köket och utsikt över takåsarna. Här har vi också bostadens härliga balkong i ostört och soligt sydvästläge. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymme, komplett med kyl/frys, spis, ugn och spisfläkt. Ett stort fönster ger gott om ljus, och det finns utrymme för en matplats vid fönstret om så önskas. Ett stort och bra sovrum i privat, svalt och insynsskyddat norrläge med garderobsvägg där du har gott om förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är stort och modernt med dusch, vägghängd WC, överskåp, spegel och handfat med kommod. Bostaden erbjuder ett mycket fint boende i en aktiv och trevlig förening. Det finns också privat förråd i fastigheten.

Beläget i anrika Saltsjöbaden i Stockholms innerskärgård erbjuder Syrenparken närhet till både stad och natur. Med endast 20 minuter med bil till Stockholms city och 30 minuter med Saltsjöbanan är det lätt att ta sig runt. Närområdet har flera vackra restauranger och bekvämligheter som matbutik, systembolag, vårdcentral och apotek. Kom och upptäck detta unika boende och möjligheten att bo i en pärla nära storstadens puls och havet.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Syrenparken 3, 3tr, Såld i Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad