Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Swedenborgsgatan 30 A

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 16:10 - 16:30
  • price tag icon 4 600 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 600 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944
Swedenborgsgatan 30 A

Trivsam 2:a med balkong i omtyckta Svartbäcken!

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma 2:a i gemytliga Svartbäcken! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och gott om ljusinsläpp från två håll. Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett trevligt kök med plats för mindre matbord samt vardagsrum med utgång till balkongen med fri utsikt mot föreningens grönskande innergård. I sovrummet ryms en större säng och förvaring i tillhörande garderob. Ytterligare förvaring finns i hallen samt även i två tillhörande källarförråd. Badrummet har delvis kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme!

Välskött förening med många av de större renoveringarna utförda. I källaren finns en gemensam träningslokal som medlemmarna får nyttja mot en mindre månadsavgift. Här finns skivstänger, hantlar, cablecross, step-maskin, träningscykel samt andra redskap. I källaren finns även tvättstugan med torkrum samt en relaxavdelning med bastu som även den kan nyttjas mot en mindre avgift. Föreningens lån/kvm uppgår till 5 428 kr.

Svartbäcken är en av Uppsalas populäraste stadsdelar, nära både centrum och grönska och motion i Röboområdet. Här bor du granne med Fyrishov som erbjuder träning bl.a. i form av simning och Friskis & Svettis. Vackra promenadstråk längs med Fyrisån som i höjd med Tunabackars koloniområde även erbjuder badplats med brygga och dusch, perfekt för varma sommardagar! För dig som gillar motion finns fina motionsspår bort till Gamla Uppsala Högar som även har utegym vid Röbo. I det direkta närområdet finns närservice som konditori/bageri, välsorterad ICA-butik, och flertalet restauranger. Täta bussförbindelser till city!

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 30 juni, 16:10 - 16:30
Anmäl mig
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Swedenborgsgatan 30 A, Till salu i Svartbäcken, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad