Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Swedenborgsgatan 11, 5 tr

Slutpris: 11 995 000 kr

Swedenborgsgatan 11, 5 tr

Ljus och optimalt planerad vindsvåning i skuldfri förening!

Exklusiv vindsvåning på en av Södermalms mest eftertraktade adresser i vackert 1800-tals hus. Denna lägenhet erbjuder ett lyxigt boende med fungerande öppen spis, bastu och hiss direkt in i lägenheten. Här bor du centralt men i en lugn och harmonisk miljö. Till lägenheten disponeras både vinds- och källarförråd.

Brf Marsvinet 4 har stark ekonomi, är äkta och äger marken. Föreningen är skuldfri.

Läget är oslagbart, mitt i Södermalms hjärta med närhet till allt som stadsdelen har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker, parker och kommunikationer. Swedenborgsgatan, som ju i synnerhet är välkänd som en lummig gågata med fantastiska barer och restauranger, erbjuder livskvalité!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad